Meer straf en minder begrip

/

Meer straf en minder begrip voor criminelen, roept één van de politieke partijen in haar campagnefilmpjes. Zaterdagavond weer in een reclameblokje tijdens een RTL-film over 9/11 terroristen. Maar jij ziet dat natuurlijk wat genuanceerder. Hieronder volgt een lijstje met telkens twee keuzealternatieven. Kruis aan wie volgens jou méér straf (en minder begrip) verdienen:
Lees verder … (PDF)

Alle reactiemogelijkheden zijn voor dit bericht momenteel gesloten.

2 reacties op “Meer straf en minder begrip”

  1. Met ingang van eind september kunnen werknemers met een publieke taak (waaronder leraren) anoniem aangifte doen tegen burgers (waaronder leerlingen) als ze het slachtoffer zijn geworden van geweldsmisdrijven (waaronder belediging), meldt de AOb (7/9/2012). Dat bedoel ik nou. Hoe zit het met leerlingen die het slachtoffer zijn geworden van geweldsmisdrijven (waaronder belediging) van leraren? Ik denk dat zij bij aangifte meer vergelding van school en van leraren te vrezen hebben dan andersom.

  2. Zojuist las ik het artikel van rechtbankjournalist Chris Klomp (Joop.nl 6/9/2012) over de gewraakte VVD-slogan; met 91 lezersreacties.